Malaga, special edition – tavaszi inspiráció

malaga

A március számomra mindig különleges hónap – na nem csak azért, mert halak lévén márciusban születtem – hanem mert valahogy mindig nagy formátumú dolgok történnek velem évek óta ilyenkor. Történnek….ez komoly filozófiai vita is lehetne, hogy csak úgy történnek a dolgok, vagy a saját tetteink eredménye érik be. Így vagy – úgy.

Én az utóbbiban hiszek. Szerintem nem létezik szerencse sem a klasszikus értelemben. Amit annak szokás hívni, az az előzetes döntéseink és munkánk következménye.

2019 márciusában vettem meg az első szóló repülőjegyemet Balira

2020 márciusában kezdtem el élni egy egészen új életet a válásomat követően

2021 márciusában mentem ki először Tenerifére (és találtam váratlanul második otthonra)

2022 márciusában kezdtem el igazán tanítani, egyetemi keretek között, az üzleti szféra mellett

2023 márciusában azon kaptam magam, hogy végre a gyerekkoromban megálmodott életet élem…

  • Önálló vállalkozóként
  • Megbecsült munkát végezve, amelyből én is töltődöm
  • Részben a spanyol tengerparton élve
  • Helyfüggetlenül értéket teremtő munkát végezve

Persze, még rengeteg célom, ennélfogva tennivalóm és megvalósítandó álmom van, de alapvetően mindig a jelenlegi kombóra vágytam. Meg is kellett, hogy álljak egy pillanatra, hogy emlékeztessem magamat: sikerült bakker…és elmondhatatlanul hálás vagyok érte. Elsősorban magamnak, hogy volt erőm kiküzdeni.

Na ennyit a önvállveregetésről, bár azt gondolom, hogy mindannyiunknak fontos időnként megállni, és megdicsérni magunkat. Nyilván rengeteg támogatóm volt az úton, nélkülük nem is ment volna. Mert a segítők/lehetőségek ott vannak körülöttünk, viszont élni nekünk kell velük.

Ha már Téged is régóta foglalkoztat Téged valami, bármi…érdemes inspirálódni.

Ha pedig (még) nem pontosan látod merre és hogyan van az előre, akkor egy értő külső hatás beindíthatzja a turbinákat. Foglalkozási területtől vagy élethelyzettől függetlenül.

Ebből a segítő szándékból született meg legújabb szerelem projektünk is – merthogy jelen esetben egy fantasztikusan szuper hölgykoszorúval dolgozom együtt – ami számomra külön öröm és lendület a sok szólózás után -)

Vadonatúj projektünk keretében – Dallos Csilla karriermentorral és Ráskai Dóra, Malagán élő, online marketing specialistával közösen –  egy inspirációs tábort szervezünk Malagán, nőknek és férfiaknak.

Kinek szól?

Olyan útkeresőknek, akik szeretnék megtalálni saját szakmai erősségeiket, vagy megújítanák vállalkozásukat, netalántán régi vágyukat valósítanák meg. 

Úgy döntöttünk, hogy szervezünk egy ízelítő workshopot az általunk képviselt üzleti és emberi értékekre alapozva.

Mit kapsz:

A jelenleg legaktuálisabb gyakorlati tudásanyagot osztjuk meg Veletek, amely napjainkban egy virtuális világban is jelen lévő vállalkozáshoz és a személyes márkaépítéshez leginkább szükséges.

Hol lesz?

A nyüzsgő spanyol tengerparti város, Malaga szívében: 

Két dolog motivált bennünket a helyszín kiválasztásakor: 

  • First of all, hármunk közül ketten ott fogunk akkor lakni. Ez speciel döntő érv, Dóri ott is él, én pedig Tenerife után oda készülök áttenni a székhelyem.
  • Másrészt pedig egy változás elindításához fontos kritérium az otthonunk komfortzónájából való “kiszakadás”. Akár itthonról Magyarországról “szakadsz ki”, akár a környező spanyol kisvárosok valamelyikéből “ugrasz át” – és ezáltal a szokásos rutinodtól térsz el. A már kint élő honfitársainkat is szeretettel várjuk – networkingnek is adunk teret és helyet.

Mire számíthatsz?

  • Önismeretre alapozó üzleti mindsetre
  • Innovatív és egyedi online marketing mix összeállítására
  • Elsősorban személyes márka építés, illetve kis és közepes vállalkozások digitális érvényesüléséhez szükséges trendekre, módszerekre

4 nap/3 éjszaka = 2 teljes nap szakmai workshop + a ráadás, full time töltődés, tanulás, kulináris élvezetek és bepillantás a digitális nomád életforma rejtelmeibe. 

Itt olvashatsz róla bővebben.:

Early bird: 350 eur/fő, 2023. május 1-ig történő jelentkezéssel.

Ideális menetrenddel és még olcsó repülőjárat ajánlásokkal, amelyek közül tetszés szerint választhatsz, attól függően mennyi időre szakadnál ki.

Hát ez a legújabb álomprojektem, amiben ötvöződik az eredeti szakmám (idegenforgalmi szakemberkét végezteanno..), és a jelenlegi szakterületem, és persze a választott életformám. És az inpiráló, értékes szakemberek, akik körülvesznek.

A következő lépés pedig egy nagyobb ívű szakmai program, hosszabb időtartammal, más helyszínen….de ez még a jövő zenéje, amit időben be fogunk majd harangozni, hogy rá tudjon készülni megfelelően, aki szeretne csatlakozi.

Szóval folyt köv…az élet szép 🙂

Megosztás
Megosztás

INGYENES

Csatlakozz zártkörű digitális útkereső csoportunkhoz

Várlak szeretettel zártkörű csoportunkban, ahol együtt építjük a sikert és inspiráljuk egymást!