2023 szeptember 21-24

Személyes márkaépítés és digitális szemléletformálás a napfényes Costa del Sol fővárosában

Workshop Malagán, magyar szakemberek prezentálásában, magyarul, magyaroknak.

Utazz, inspirálódj, tanulj, fejlődj és építsd velünk vállalkozásod online jelenlétét.

Ha karrierváltás előtt állsz, online vállalkozás ötleteket keresel, vagy szeretnél többet megtudni az online marketing világáról a jelenlegi vállalkozásod fejlesztéséhez, akkor ez a Workshop neked szól!

Programunkra szeretettel várjuk az itthoni, és a már Spanyolországban élő vállalkozókat is.

Egy hétvége, ami RÓLAD, NEKED szól!

Malaga lenyűgöző városa kiváló lehetőséget kínál arra, hogy teljesen kikapcsolva, stresszmentes környezetben önmegvalósító fokozatra kapcsolj. Ismerj meg egy inspiráló közösséget, akikkel együtt dolgozhatsz azon, hogy elérd céljaidat. Hidd el, ötletekben nem lesz hiány.

Szakadj ki a hétköznapokból és tegyél szert értékes kapcsolatokra.

Tanuld meg jól használni a social media csatornáidat - ha még nincsenek, létrehozzuk közösen!

Fejleszd vállalkozásod online jelenlétét. Tegyél szert azonnal kamatoztatható tudásra.

Workshop témák

Első körben kezdjük Veled

Az értékalapú vállalkozás építése és üzemeltetése az egyik legizgalmasabb, ugyanakkor legnehezebb kihívás, amivel a friss vállalkozók szembe találhatják magukat. Az elért sikerek és a pozitív visszajelzések azonban nem csak anyagi szempontból, hanem lelkileg is nagyon motiválóak lehetnek.

Néha azt érzed, a hátad közepére kívánod a social médiában való komunikációt? A rossz hír, hogy nem fogod megúszni, a jó viszont az, hogy ha megtalálod a saját hangod, sokkal egyszerűbb lesz.

Aztán jöhet a marketing

Az online marketing alapvető összefüggéseinek megértése, és a megfeleló online marketing mix összeállítása az elengedhetetlen 0. lépés. Fektessük le együtt az alapokat!

A social media világában aki lemarad, kimarad! Az online környezet dinamikus változása miatt folyamatosan alakulnak és változnak az aktuális trendek. AI-alapú tartalom optimalizálás, a video és audio tartalmak fokozott használata, az influencer marketing további növekedése, live streaming és az augmented reality alkalmazása. Ez már a jelen, nem a jövő.

AI, hirdetések

Az AI (mesterséges inteligencia) alkalmazása az online marketingben vitathatatlanul megkönnyíti a digitális marketing tevékenységeket, hiszen lehetővé teszi a nagy mennyiségű adat gyors feldolgozását. Amennyiben tudod JÓL használni! Megosztjuk veled trükkjeinket, amivel te is hatékonyabbá teheted marketing munkafolyamataidat. Imádni fogod! 

Az alapos célpiac elemzés, a megfelelő csatornák kiválasztása és a hatékony kampány optimalizálás nélkülözhetetlenek a sikeres online hirdetésekhez. Fontos, hogy a hirdetések tartalma és formája is összhangban legyen a vállalkozás értékeivel és az adott csatorna felhasználói szokásaival. Avagy, hogy ne dőlj be a pénznyelő, túlautomatizált hirdetésformáknak!

Akiktől tanulhatsz

Ekker Eszter

Ekker Eszter vagyok, a PRior közösség alapítója. Szenvedélyes utazó, független és vérbeli vállalkozó, senior online marketing tanácsadó és egyetemi oktató. #independentwoman 🙂 Igazi "out of the box" típus, örökké pörgős, alkotó személyiség. Lételemem a szervezés és a konstruktív tudásmegosztás. Munkám döntő hányadát mára az üzleti mentorálás és a funkcionáló, testre szabott online marketing rendszerek kidolgozása jelenti különböző vállalkozások számára. Emellett egyetemi oktatóként közel félszáz hallgatót terelgetek az online világgal való aktív kapcsolat irányába. Büszke vagyok rá, hogy sokaknak meg tudtam mutatni a digitális kommunikáció hatékony és örömteli oldalát is. Saját közösségem egy igazi szerelem-projekt, ahol ötvözzük a világ újdonságaira való általános nyitottságot az üzleti gondolkodásmóddal, és az európai polgárként való nemzetközi élettel.

IMG_7984 (1)

Dallos Csilla

Dallos Csilla vagyok, pályaválasztási és karrier-tanácsadó. Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, a folyamatos fejlődésben, a pozitív hozzáállás erejében és abban, hogy mindenki tehetséges valamiben. A lehetőség valamennyiünkben ott rejlik: az én szakmai erősségem és egyben feladatom, hogy észrevegyem és ráirányítsam a figyelmet. Magyarországon elsőként és egyedülálló módon dolgozom a karrier-tanácsadás egyik legnívósabb német modellje alapján. A német anyagokat sikerrel használom pályaválasztás, illetve felnőtteknek szóló karrier-tanácsadás során egyaránt. Munkámban a komplexitáson van a hangsúly: dolgozunk az önismereten, a munka-magánélet egyensúlyán, a saját értékeken, értékrenden, kompetenciákon és az érdeklődési területeken. Ezek egysége nem csak magánemberként jellemző ránk, hanem vállalkozóként és social media kreátorként is. Célom, hogy tisztábban lásd önmagad és ez hozzásegítsen a vállalkozásod fejlesztéséhez, illetve az önazonos social media hangod megtalálásához.

Ráskai Dóra

Ráskai Dóra vagyok, online marketinges. 3 éve élek Malagán, ahol egy fogászati klinikalánc spanyol és angliai klinikáinak sikeres működését támogatom munkámmal. Emellett pedig újabb kreatív projekteken dolgozom. Így született meg a Costa del Sol marketing Workshop ötlete is, ahol saját célom megtanítani és mankót nyújtani az kétségbeesett vállalkozóknak. Miközben őruletes tempóban fejlődik a digitális világ, vele együtt változnak a digitális marketing trendek és eszközök. Közben pedig tucatszámra jelennek meg az újdonsült "marketing specialisták", akik pár idegen kifejezést lebegtetve bármit eladnak a csodára váró klienseiknek. Ember legyen a talpán az a vállalkozó, aki magára vállalja a marketing időigényes kivitelezését. Sokan döntenek végül úgy, hogy segítséget kérnek... de ehhez tudni kell, hogy mit kérsz, és honnan fogod tudni, hogy meg is kapod azt. Hatékony, azonnal kamatoztatható tippek, trükkök, praktikák Magyar, Spanyol piacra specializálva.

A kapcsolatépítés, élmény!

A szakmai tudás fontos, de éppen olyan fontosnak tarjuk az értékes kapcsolatok kialakítását. Ezt pedig tapasztalatok alapján tudjuk, hogy egy íncsiklandó étel és finom ital mellett megy a legjobban! Így esténként igazán autentikus élményekkel készülünk nektek:

Egyéb fontos infók

Start: Szeptember 21. csütörtök  – hogy a Magyarországról érkező Vendégek is biztosan odaérjenek a budapesti járattal.

20:00 – 22:00 welcome night*
*az első italra vendégünk vagy

Szeptember 22. péntek

10:00 – 11:30 – 1. Session

12:00-13:30 – 2. Session

13:30 – 15:30 ebédszünet – szieszta

15:30 – 17:00 – 3. Session

 

20:00 -tól  Esti közös program – networking

Autentikus Tapas túra – praktikusan evés – ivás – kocsmázás a helyiekkel 🙂

 

Szeptember 23. szombat

10:00 – 11:30 – 1. Session

12:00-13:30 – 2. Session

13:30 – 15:30 ebédszünet – szieszta

15:30 – 17:00 – 3. Session

 

20:00 -tól  Esti közös program – networking

Gyertyafényes Cava -kóstoló a malagai tengerparton, hogy ráérezz a déli életérzésre*
*Ez a mi ajándékunk! 🙂

A jegyedet magadnak tudod vásárolni, tetszés szerinti kombinációban. Amennyiben elakadnál, segítünk, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Budapestről Wizz Air

Szeptember 21-24. BUD – AGP kényelmes indulási időkkel, 4 nap 3 éjszaka

Szeptember 21-26. BUD – AGP hosszabb pihenésre vágyóknak – mini working holiday, option 1

 

Bécsi indulás Wizz Air

Szeptember 20-24 VIE – AGP

Szeptember 20-25 VIE – AGP hosszabb pihenésre vágyóknak – mini working holiday, option 2

 

Az általunk javasolt járatokon kívül érdemes egyéb légitársaságok által kínált járatokat is ellenőrizni.

A szállást mindenki egyéni igények alapján tudja intézni, a helyválasztásban azonban szívesen segítünk. Valamint korlátozott számban a workshop helyszínén (Malaga belváros) is tudunk szállást biztosítani. Részletekért lépj velünk kapcsolatba!

Opcionális szakmai és szabadidős fakultatív programok igény szerint a fix programokon kívül.

Andalúz kirándulások – autentikus rejtett lokációk, amelyeket jórészt csak a helyiek ismernek 🙂

Egyéni mentoring lehetőség a prezentáló marketing szakemberekkel – opcionális 1:1 session

Részletekért lépj velünk kapcsolatba!

Workshop ár: 450 EUR

Early bird ár Július 31-ig. A szakmai program személyre/cégre szabott jellege végett a maximum létszám 10 fő!

Jelentkezés