com4 (1) (1)

Prior Communication

Online marketing folyamatok összehangolt üzemeltetése és optimalizációja kis és középvállalkozások számára.
kiemelt-kep2-1 (1)
Prior Production
Audio- vizuális tartalomgyártás, a legmodernebb standardeknek megfelelően.
edu (1) (1)
Prior Education
Vezetői tréningek és szaktanácsadás vállalkozóknak.

Biztos marketing-hátország
vállalkozásának

Komplex marketing és üzleti megoldásokat kínálunk kis és középvállalkozások számára. Támogatást nyújtunk az online eszközök hatékony használatához, értékesítési és kommunikációs csatornákat építünk és kezelünk.

Prior production

Audio-vizuális tartalomgyártás

Prior education

Szakmai tréningek és tanácsadás

- Ekker Eszter
Alapító, ügyvezető

Eligazítjuk a marketing útvesztőiben

A Prior csapatának vezetőjeként azzal a céllal indítottam útjára ügynökségemet, hogy érdemi marketing és egyben üzletfejlesztési támogatást nyújsak olyan innovatív vállalkozások számára, akik igazán hisznek magukban, és az általuk képviselt termékben. Az indulás óta már kreatív csapattá duzzadva továbbra is azon dolgozunk kollégáimmal, hogy cégre szabottan egyedi, és az üzleti életben kézzelfogható, számszerűsíthető eredményeket produkáljunk.

A legfontosabb minőségi mutatónk az, ha ügyfeleink érdemi támogatásként élik meg a közös munkát. Ebből töltekezünk, ilyenkor működik jól a gépezet.

A win-win szituációkban hiszünk, partnereink sikere a mi büszkeségünk is. Megtisztelő, és egyben felelősség is, ha minket választanak céljaik eléréséhez. Szeretjük a belénk vetett bizalmat beváltani.