PRIOR COMMUNICATION

Biztos marketing-hátország vállalkozásának

Összehangolt online marketing rendszereket építünk és kezelünk, innovatív vállalkozások számára.

Play Video

Komplex marketing szolgáltatások

Partnerként támogatjuk a webes szolgáltatások, közösségi média csatornák és hirdetéskezelő rendszerek optimális kiépítésében és működtetésében.

Honlap készítés

Letisztult megjelenés, újszerű webtechnológia és lényegre törő, szakszerű tartalom. Ezek manapság elengedhetetlen részei a jó marketingkommunikációnak.

Hirdetéskezelés

Több éves tapasztalatunkat felhasználva, célközönséged és versenytársaid megismerése után már kialakíthatjuk a számodra megfelelő, személyre szabott hirdetési rendszert, amely a kiadások mellett jelentős bevételt is hoz majd.

Grafikai szolgáltatások

Teljeskörű grafikai szolgáltatást vállalunk az ötleteléstől kezdve a koncepcióba foglaláson át a végső megvalósításig. Minden grafikai anyagunkat előzetes és időközbeni egyeztetés alapján, személyre szabva készítjük el. 

Közösségi média kommunikáció

Kommunikációs szolgáltatásaink között helyet kapott ugyanis a komplett social media fiókkezelés ( Facebook, Instagram, LinkedIN) és az ezekhez szükséges szövegírás, valamint a grafikai – képes és videós – tartalmak gyártása is.

Töltsd le az ingyenes üzleti tervezőt

Segítünk, hogy tudatos tervezéssel következő szintre emelhesse üzlete sikerét.

Kérdése maradt?

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Ha nagyon röviden szeretnénk válaszolni az alábbiakban: nem fogunk eltűnni, felvesszük a telefont, az ügyfél számára is átlátható és korrekt munkafolyamatokban és fix árazással dolgozunk.

Szerződésben vállaljuk a szolgáltatásainkat, rögzítjük a vállalt kötelességeket, számlát és ÉRTHETŐ teljesítési igazolást adunk a hó végén. Ezek kiemelten  fontos tényezők: egyrészt az átláthatóság érdekében, másrészt mindkét szerződő fél nyugalmát szolgálják, a munkához szükséges keretrendszert biztosításával.

Ami pedig még fontosabb: praktikus, gyakorlatban is működő módszereket alkalmazunk. Konzultálunk a konkrét ügyféligányről, határidőt jelölünk ki és megcsináljuk a vállaltakat. 

Varázslat és bűvészkedés helyett megbízhatóságot és eredményeket nyújtunk.

Egyúttal követjük a trendeket, képezzük magunkat, up to date tudással rendelkezünk, nyugodt szívvel támaszkodhat ránk és foglalkozhat marketing helyett a saját tevékenységével. Hisz ezért fordult hozzánk.

Aktuális árainkat árlistánk tartalmazza, amely a mindenkori szerződés részét képezi. Nincsenek rejtett költségek, egyértelműen vállalt feladatok alapján számlázunk, előre meghatározott díjazással.

Amennyiben bizonytalan a konkrét feladatot illetően, ingyenes üzleti tervezőnk segítségével konkretizálhatja terveit. 

Amennyiben úgy érzi, szakmai javaslatokra van szüksége, online konzultációnk alkalmával örömmel állunk rendelkezésére. 

Mert vállalkozása céljának megfelelő profi kommunikációja lesz, ad hoc jellegű és koncepció nélküli posztolgatások helyett.


Az online világban kiemelten lényeges a versenyképességhez a tervezett, megfelelően ütemezett és vizuálisan is megszerkesztett tartalom.
Ha lépést szeretne tartani vállalkozása a világ és a gazdaság fejlődésével, szükséges pozicionálnia cégét, közösségi média kommunikációja által is.

A Facebook és az azon lévő mindennemű tartalom és adat tulajdonosa a Facebook maga.

Napjaink igen aktuális “forró” témája az internetes adatbiztonság, tömeges befolyásolás és az óriás tech cégek befolyása a világ gazdaságába.

2021-ben nem kérdés már, hogy egy modern vállalkozásnak szüksége van saját tulajdonú weboldalra a közösségi csatornák mellett. Az adat és az információ napjaink legértékesebb fizetőeszköze, érdemes ezt saját kézben tartani.

Mert időt és ezáltal pénzt spórol vállalkozásának. Az automatizálással egyszerűsítheti és standarizálhatja munkafolyamatait. 

Érezhetően kevesebb nyomás fog nehezedni az adminisztratív munkaerőre, az automatizálás sok esetben feladatköröket válthat ki.

Amennyiben 3-5 perces image filmet szeretne forgatni cégéről, ezzel kapcsolatos kérdőívünk kitöltése után tudunk Önnek konkrét árajánlattal szolgálni. Érdeklődését örömmel fogadjuk e-mailben: info@priorpr.hu

 

Amennyiben közösségi média kommunikációját szeretné magasabb szintre emelni, mozgóképes, audio-vizuális tartalmak által, kollégáink a már meglévő fotó – videó anyagokból is csodákra képesek, a filmforgatásnál jóval kedvezőbb áron és jóval rövidebb határidővel. Forduljon hozzánk bizalommal: info@priorpr.hu