PRIOR COMMUNICATION

Professzionális módon mutatjuk be vállalkozását.

Összehangolt online marketing rendszereket építünk és kezelünk, innovatív vállalkozások számára.

SZOLgáltatásaink

Komplex marketing szolgáltatások

Partnerként támogatjuk a webes szolgáltatások, közösségi média csatornák és hirdetéskezelő rendszerek optimális kiépítésében és működtetésében.

MODERN

Honlap készítés

Letisztult megjelenés, újszerű webtechnológia és lényegre törő, szakszerű tartalom. Ezek manapság elengedhetetlen részei a jó marketingkommunikációnak.

MEgtérülő

Hirdetéskezelés

Több éves tapasztalatunkat felhasználva, célközönséged és versenytársaid megismerése után már kialakíthatjuk a számodra megfelelő, személyre szabott hirdetési rendszert, amely a kiadások mellett jelentős bevételt is hoz majd.

ELLENÁLHATATLAN

Grafikai szolgáltatások

Teljeskörű grafikai szolgáltatást vállalunk az ötleteléstől kezdve a koncepcióba foglaláson át a végső megvalósításig. Minden grafikai anyagunkat előzetes és időközbeni egyeztetés alapján, személyre szabva készítjük el. 

MEGGYŐZŐ

Közösségi média kommunikáció

Kommunikációs szolgáltatásaink között helyet kapott ugyanis a komplett social media fiókkezelés ( Facebook, Instagram, LinkedIN) és az ezekhez szükséges szövegírás, valamint a grafikai – képes és videós – tartalmak gyártása is.

Gyakran ismételt kérdések

Röviden: nem fogunk eltűnni és felvesszük a telefont. Szerintem érted mire gondolunk.
Szerződésben vállaljuk a szolgáltatásainkat, rögzítjük a vállalt kötelességeket, számlát és teljesítést kapsz tevékenységünkről. Ezek fontosak: egyrészt az átláthatóság érdekében, de mindkettőnk nyugalmát szolgálják és biztosítják a munkához szükséges keretrendszert is.
De ami még fontosabb: praktikus, gyakorlatban is működő módszereket alkalmazunk. Megbeszéljük mit szeretnél, határidőt jelölünk ki és megcsináljuk. Korrektség van, ami varázslat helyett megbízhatóságot és eredményeket jelent.
Egyúttal követjük a trendeket, képezzük magunkat, up to date tudással rendelkezünk, hogy Te a saját tevékenységeddel tudj foglalkozni. Hisz ezért fordultál hozzánk.

Amennyit szánsz rá. Első konzultációnk (hírlevél feliratkozóinknak gratis) alkalmával felmérjük üzleted helyzetét és közösen határozzuk meg, hogy milyen volumenű marketingtevékenységbe, milyen megtérüléssel érdemes belevágnod.

Másfél órás konzultációnk ára 25.000 Ft+ áfa, elérhető online és személyesen is, megbeszélés alapján.

Mert a célodnak megfelelő tervezett, ütemezett, grafikailag megszerkesztett és változatos kommunikációd lesz. Nem szükséges naponta / hetente órákat töltened a témák kitalálásával, a posztok megírásával, és az illusztrciók megtervezésével töltened.

Egyszóval: profi lesz.

A Facebook és az azon lévő mindennemű tartalom és adat tulajdonosa Mark Zuckerberg, a honlapodé Te vagy, és az is maradsz. Az adat és az információ napjaink legértékesebb fizetőeszköze, nagyon veszélyes állapot bármilyen üzletmenet esetén, ha minden adatod kapcsolatod egy harmadik fél kezében van.

Egyszerű: mert pénzt és időt spórolsz. Az automatizálással munkaerőt spórolsz meg, egyszerűsíted (lehetőség szerint) a folyamatokat, kevesebbet csörög a telefon, energiát és időt spórolsz, kevesebb panaszos ügyfeled lesz. Egyszóval kiszámíthatóbb és tervezhető.

"Már az az egy óra többet adott, mint amit valaha gondoltam volna, felkészültek belőlem és már akkor kaptam használható, gyakorlatias tanácsokat, de azt is éreztem sokkal több van a tarsolyukban."
Pőcze Zsófi
MyCuteWall
"Mivel egy induló cég vagyunk, így az irány mutatás, az alapok lefektetése nagyon sokat segített nekem, valamint a más munkálatok megharcolásában is sok mindenben számíthattam a csapatra!"
Márik-Kertész Gyöngy
Marik Makeup
"Rendkívül segítőkészek és egyszerűen, érthetően kommunikálják le a lényeget. Hihetetlenül gyorsan átlátják a számukra ismeretlen területeket is! A tanácsaik mindig hasznosak voltak, ezek nélkül nem is lehet igazán eredményes munkát végezni."
Mátrai Gábor
I Love Bali Center

Ügyfeleink mondták

Bevált, működő megoldások

Enter your text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KÉSZEN ÁLL?

Egyeztessen velünk időpontot egy online megbeszélésre.