Google Ads – miért és mire jó?

Manapság egyre több vállalkozás számára létszükséglet, hogy megjelenjen az online térben. Az online tér pedig nem egyenlő a Facebook-al vagy az Instagram-al.

Annyi social csatorna áll már rendelkezésünkre, hogy szinte képtelenség mindenhol külön hirdetni (nem beszélve az árakról), de van azonban egy, mindenek felett: a #Google💣☝️ Miben rejlik ennek a hirdetési formának az ereje?

Abban, hogy konkrétan vásárlási attitűdben találjuk meg az érdeklődőt!A hirdetésed az emberek pont akkor fogják látni, amikor olyan termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá, amilyeneket a Te céged is kínál.

💰 Fizetned pedig csak akkor kell, ha a weboldal felkereséséhez vagy a vállalkozás felhívásához rákattintanak a hirdetésre vagy megnézik a videódat. Ez egy nagyon leegyszerűsített magyarázat, de ennyi a lényeg – a leendő vevőid 100% vásárlási attitűdben találkoznak a cégeddel, hiszen valamilyen releváns vonatkozásban keresve jutottak el hozzád.Nyilván a megfelelő beállítások elengedhetetlenek, és egy célnak megfelelően létrehozott és bekötött #landingpage sem árt….Na ebben tudunk mi segíteni!

Ha további elméleti kérdésed van, vagy segítségre van szükséged a hirdetések megfelelő elindításában, állunk rendelkezésedre!

Az elméletről bővebben itt tanulhatsz:ℹ️https://priorpr.hu/tanfolyam/atfogo-online-marketing-kepzes/

Ha megvalósításról van szó, akkor pedig írj nekünk egy e-mailt, vagy hívj telefonon:📧 info@priorpr.hu☎️ +36 20 427 9217

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel is:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email