Marketing coaching és stratégia alkotás

Önazonos és fenntartható üzletépítés, személyre szabott konzultációs folyamatokban.

Hogyan csináljuk?

Konkrét feladatokra bontjuk a káoszt a fejedben.

Átvilágítjuk a jelenlegi rendszered.

Egyszerűen követhető üzleti modellt építünk fel.

Kitakarítjuk, ami pénzt visz és beépítjük, ami pénzt termel.

Neked szól a program, ha ezek az érzések kavarognak benned….

Irányvesztettség, káosz, túlterheltség

A megoldás

A vállalkozói magány érzésére

A mentoring folyamat az alábbi témákban tud támogatni:

Hogyan csináljuk?

Marketing vezetői mentorálás

A csomag tartalma:

1250 EUR

Fél év professzionális marketingtámogatás, 1 havi munkabér díjáért.

Marketing iránymutatás

Szakmai támogatás, amikor és amiben szükséged van rá.

Miben segít ez Téged?

75 EUR

Gyakran felmerülő kérdések

Rólam mondták

“Inspiráló órák marketingeseknek is Nagy-Kozma Aletta vagyok, jelenleg is egy marketing ügynökséget vezetek, mellette kiemelten foglalkozom tartalomgyártással, szabadidőmben is. Nekem már 10 éve a marketing a mindennapjaim része. Biztos vagyok benne, hogy a fejlődéshez elengedhetetlen az, hogy folyamatosan képezzük magunkat – különösen igaz ez a marketing szakmára. Az online marketing posztgraduális képzés körülbelül felénél tartunk, eddigi tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy a képzés tényleg egy frissítő zuhany az elmémnek. Nem csak a régi tudásom frissült fel, de sok új perspektívát és trükköt is kaptam, amit rögtön a munkámba tudtam integrálni. Nagyon tetszik, hogy itt nem a szigorú tankönyvek szerint zajlik az oktatás, hanem tényleg a mai trendekkel és gyakorlati tudással látják el a hallgatókat. Ekker Eszter oktatása közérthető és nagyon gyakorlatias. Semmi zsargon, csak a tiszta, érthető és gyorsan beépíthető tudás. Nagy piros pont! Aki marketingben dolgozik és szeretné bővíteni, frissíteni a tudását, annak (is) nagyon ajánlom ezt a képzést. Tényleg érdemes!”
Nagy-Kozma Aletta
Magyar Térképház kft. ügyvezető, marketing manager
“A mentoring folyamat során IT szakemberként is jelentős szemléletformálást kaptam az online eszközök értelmét illetően. Kirajzolódott bennem a valódi üzleti cél és az oda vezető út, és annak milyensége. Egyszerűen tisztább a kép. Érdekes és meglepő járulékos érték az önismeretben történő fejlődés is.”
Póta Szabolcs
KiwiPro Solutions ügyvezető
“Cégünk szerteágazó üzleti profiljának köszönhetően gyakorlatilag minden általad bemutatott eszközt alkalmazni tudunk a mindennapokban. Eddig is jelen voltunk a social media felületeken, de autodidakta módon tanultuk meg azok kezelését, azonban mára már tudatosan használjuk és a statisztikák alapján kijelenthetem, hogy jó úton haladunk. Számomra kifejezetten hasznos a közös munka, mert végre összeállt a big picture.
Lukácsik-Vajai Kitti
Balaton Hotel Siófok
“Értékesítési munkámból kifolyólag, már több, mint 30 éve együtt dolgozom a marketingesekkel, a marketinggel, de igazából most ért meg bennem a marketing és az értékesítés kapcsolatának mibenléte és e szoros kapcsolat fontossága. Értékesítőként és vezetőként is magas a személyes nyereségem. Rájöttem, hogy mennyire rá vagyok utalva a (online) marketing sikerére, értékesítési sikerem alapja a marketing által jól előkészített Vevő. Vezetőként megértettem az online marketing alapjait, működését és megtaláltam azokat a pontokat, ahol már nem csak elfogadom, hanem magam irányítom csapatom marketing folyamatait.“
Zádori István
sales manager - Moltech Kft
Több lettem szakmailag, és emberileg is. Olyan FRISS, naprakész tudást kaptam, amit már az előadások után azonnal tudok hasznosítani. Ami számomra nagyon fontos hogy jól érthetően, egymásra épülően kapom meg az elsajátítandó ismereteket, ami tényleg azonnal be tudom építeni a mindennapi életbe. Legfontosabb, hogy az egész HITELES! Nem érzem azt, hogy egy marketing laboratóriumba okoskodunk. Közösen építünk, közösen gondolkodunk azon ,hogy a legmodernebb on-line marketing eszközöket, gondolkodást, folyamatokat, és egyben vállalkozás fejlesztést be tudjuk építeni azonnal a mindennapi életünkbe. Különböző szintekről indulva, lassan mindenki eljut oda, hogy érti, használja, Online marketing tudását valamilyen szinten, bátorságától függően. Biztosan állíthatom hogy nagyon sokat profitál belőle.”
Balog Zoltán
a WMU - posztgraduális Msc képzésének hallgatója, szállodavezető