Kik is vagyunk mi?

Sziasztok, Ekker Eszter vagyok a PRIOR-tól, kommunikációs szakember és marketing stratéga.

Ezen a platformon olyan szakmai anyagokat fogok közzétenni, melyek segíthetik a mai kis és középvállalkozói szféra tagjait eligazodni a marketing újdonságok tengerében és reflektálnak a aktulitásokra, szakmai oldaról világítják meg annak lényegét.

Röviden elsőként kicsit magamról, és a körülöttem munkálkodó csapatról, miért is kellene nekem elhinnetek, amit mondok 😊

A PRIOR történelme egészen régre nyúlik vissza, hisz tulajdonosként az ügynökség alapját alapvetően az én marketinges szakmai múltam jelenti, amelyet 2007-en kezdtem meg, egy szépemlékű, sajnos ma már nem létező fine-dining étterem és rendezvényközpont kommunikációs vezetőjeként.

Formabontóak voltunk, innovatívak, tele ambícióval és brutális munkabírással. 💪
A munkatempó azóta is töretlen, csak az utóhatást viselem kicsit nehezebben már…☺️☺️🙃

Utána következett egy kis közszférás világ, majd egy nagyon intenzív multis életszakasz egy nemzetközi nagyvállalat marketing managementjében.
Tartalmas és produktív időszak volt, rengeteg hasznos tudást és tapasztalatot köszönhetek ezeknek az éveknek.

💥Aztán jött a nagy fordulópont, és indult el a jelenlegi PRIOR élete, amely az elmúlt 5 év alatt egyszemélyes vállalkozásból, széleskörű marketing szolgáltatásokat kínáló csapattá fejlődött.

Jelenlegi csapatomra végtelenül büszke vagyok, mert a sok közös munka egyben közös érdem is, nélkülük nem ment volna! 🙏😁❤️

Kérlek engedjétek meg, hogy bemutassam nektek a szűkebb értelemben vett PRIOR csapatot:

Ekkert Eszter – tulajdonos, senior marketing tanácsadó, kommunikációs szakember

Lakó Dominik – online marketing specialista, a webes eszözök varázslója

Tima Szilvia – print és online grafikus, a prezentéciók guruja

Rákász Dániel – kreatív vezető, filmes projektjeink, mozgóképes tartalmaink managere és nem utolsósorban nemzetközi porondon elismert színész, aki az elmúlt 10 évet nagyrészt Németországban töltötte, de a szíve (és szertném hinni, hogy a PRior is 😊) hazahúzta

A nemzetközi vizek Tőlem sem álltak sose messze…🌍🌏☀️ részben digitális nomádként is tevékenykedve rendszeresen bepillantást nyerhettek expat kalandjaimről is és a nemzetközi vállalkozási lehetőségekről.

Az elmúlt 2 év a PRIOR életében sem volt sétagalopp, a bezuhanó piac ránk is visszahatott, most érezzük csak az igazi kihívást, de sokan vagyunk így ezzel. Mi anno előre menekültünk és a COVID -terhes időszakot fejlesztésekre, új szolgáltatások kialakítására használtuk. Büszkeséggel mondhatom, hogy 2021 tavaszára az online térre 100%-ban felkészített, a mai igényeknek megfelelő termékpalettával állunk jelenlegi és leendő ügyfeleink rendelkezésére – alkalmazkodtunk a változásokhoz:

ONLINE KONZULTÁCIÓK – ONLINE TRÉNINGEK – ONLINE SUPPORT- REKLÁMFILMEK – VIDEÓS TARTALOMGYÁRTÁS- SOCIAL MEDIA

Ezek azok a kiemelt területek, amellyekkel nyugodt szívvel lehet hozzánk fordulni.

Ars poeticánk lényege, hogy minden kolléga a saját szakterületén specializálódik és szabadon alkothat, az ügyfél által meghatározott célok maximalizálása érdekében. A win-win helyzetekben hiszünk, és az őszinte, hosszú távú partneri együttműködésekben. Az ügyfél érdekét tartjuk szem előtt, és nem készterméket adunk el, hanem adott vállalkozás igényeire és lehetőségeire alakítjuk.

Eddig bevált 😀 és hiszünk benne, hogy ez jelenti a jövőt!

Your business is our priority

Hamarosan hasznos tartalmakkal jövünk ezen a csatornán is 😊

MENTOR-PROGRAM

Állítsd pályára vállalkozásodat az online térben, akár egy hét alatt!

Tanulj meg grafikus nélkül marketing tartalmat tervezni!

Töltsd le az ingyenes útmutatónkat.